Over mij

Joan Mijnders Haagse regioMijn naam is Joan Mijnders.

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de jaren tachtig in de las- en snijtechniek. Daarna heb ik als accountmanager de overstap gemaakt naar fabrikanten van industriële gassen. In die functies heb ik veel geleerd over de diverse toepassingen, zoals in de las- en snijtechniek, food- en laboratoriumgassen. Als accountmanager heb ik door de jaren heen de metaalbranche leren kennen en daardoor een goed inzicht gekregen in de werkzaamheden, produkten en wensen van mijn relaties.

Mei 2016 heb ik besloten de stap te zetten om voor mezelf te gaan beginnen om dit werk als zelfstandige te gaan doen.

Door het geven van vakkundige adviezen en verlenen van goede professionele service ga ik ervoor zorgen dat het bedrijf
Joan Mijnders Sales&Trading een begrip gaat worden in de Haagse Regio.

De klant ontzorgen is mijn streven.

Ik sta u graag te woord en zal uw bestellingen snel en vakkundig uitvoeren.

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren